Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Tyrex All-in APK keuring

Vul je kenteken in en controleer direct jouw APK-vervaldatum.

Waarom mijn kenteken?

APK + Merkbeurt

Met een merkbeurt inspecteren we je auto precies volgens de fabrieksspecificaties. Hierdoor hoef je niet per se langs bij de dealer om toch te genieten van alle voordelen. Ook na een onderhoudsbeurt van onze gecertifieerde monteurs blijft jouw fabrieksgarantie dus gewoon geldig. We raden je aan om altijd voor een merkbeurt te kiezen als je auto nog fabrieksgarantie heeft, jonger is dan 5 jaar of meer dan 15.000 kilometer per jaar loopt.

Omdat we volgens de fabrieksspecificaties van het betreffende automerk werken, zijn ook de onderdelen die we vervangen of repareren van originele makelij. Dus kom je met een Audi, dan krijg je ook weer typische Audi-onderdelen teruggeplaatst. Tyrex kan onderhoudsbeurten verrichten voor elk merk. Klein en groot.

Omdat Tyrex je nooit voor verrassingen laat staan, geven we je vooraf altijd een prijsopgave. Die is op maat gemaakt en dus helemaal toegespitst op jouw auto. Ook van alle eventuele bijkomende kosten word je eerst op de hoogte gesteld. Wij veranderen niets aan jouw auto, zolang jij ons geen toestemming geeft!

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice