Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Vergelijk de onderhouds prijzen voor jouw auto

Waarom mijn kenteken?

Airco onderhoud

Last van warm weer? Of zijn je ruiten beslagen door de kou van buiten? De airco is in beide gevallen je reddende engel. Het systeem dat frisse wind door je auto blaast, is onmisbaar voor elke bestuurder. Een airco maakt het rijden niet alleen comfortabel, maar ook een stuk veiliger. Neem geen risico’s en maak een afspraak bij Tyrex voor je airco-onderhoud!

Hoe vaak moet ik mijn airco laten reinigen?

Om vieze luchtjes te voorkomen raden we je aan om eens per jaar langs te komen voor de reiniging van je airco. Doe je dat niet, dan loop je kans op schimmelvorming en dat kan nare luchtjes veroorzaken. Bacteriën klampen zich namelijk graag vast aan je verdamper. Je airco laten reinigen kost bij Tyrex € 32,50 euro. 

Hoe vaak moet ik mijn airco laten bijvullen?

Om de koelcapaciteit van je auto te behouden, adviseren we je om één keer in de 4 jaar je airco bij te laten vullen. Het koudemiddel waarmee de temperatuur wordt geregeld, neemt door verlies en verdamping elk jaar af met 8% tot 10%. Maak vandaag nog een afspraak voor een airco servicebeurt. Op dit moment kost een complete airco servicebeurt voor autos t/m bouwjaar 2015 € 105,-. De kosten voor auto's na 2016 bedragen tussen de €180,- en €250,-.

Tyrex Eco Autoservice
© 2023 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice