Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Zoek in ons banden assortiment

Breedte
Hoogte
Inch
Snelheidsindex
SeizoenTyrex en Subway

Een hekel aan wachten? Bij Tyrex hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Een onderdeel van het concept is namelijk ons eigen SUBWAY® wachtruimte. Hier kun je rustig op je auto wachten en op onze kosten een drankje bestellen. Bijna overal zitten er stopcontacten en het gratis Wifi-netwerk is voor iedereen beschikbaar. De monteurs werken in de tussentijd hard verder in de werkplaats aan jouw auto! 

Tyrex begrijpt goed hoe vervelend het is om te moeten wachten. Voor dit probleem zijn we gaan zoeken naar een oplossing. Al snel kwamen we uit bij André Michelin, de oprichter van het wereldberoemde bandenmerk én de gelijknamige restaurantgids. Om het zijn klanten naar de zin te maken, bood Michelin ze tijdens het wachten gratis hapjes aan. Dat vonden de erg mensen fijn, vooral ook omdat je in het begin van de 20e eeuw best wel even moest wachten tot je band gerepareerd was.

Dat het sleutelen tegenwoordig een stukje vlugger gaat, wil niet zeggen dat je nooit meer hoeft te wachten op je auto. Al is het maar een half uurtje, wachten blijft een vervelend iets. In lijn met de gedachte van Andre Michelin heeft de eigenaar van Tyrex daarom een SUBWAY® restaurant laten bouwen naast zijn autogarage. Je kunt hier op zijn kosten een drankje bestellen terwijl jouw auto onder handen wordt genomen in de werkplaats. Om het je nog stukje aangenamer te maken hebben we ook een gratis WiFi-verbinding voor je aangelegd. Hierdoor hoef je geen tijd verliezen en kun je gewoon verder werken op je eigen laptop. En is je koffie op? Dan vullen we je beker net zo snel weer bij.

Overal in het restaurant vind je stopcontacten, dus bang dat je computer ermee ophoudt hoef je niet te zijn. Neem je oplader mee en ga onbezorgd aan de slag!

Maar waarom een restaurant van keten SUBWAY®? Daar hebben we bij Tyrex natuurlijk goed over nagedacht. Bij het benaderen van een geschikte partner hebben we kritisch gekeken naar zaken als visie en beleving. Ecologisch verantwoord ondernemen speelt daarin een belangrijke rol.

SUBWAY® doet wat betreft dit laatste zeker een duit in het zakje. Dankzij vernieuwde verpakkingen verbruikt de keten minder energie en grondstoffen. Dat scheelt binnen Europa maar liefst 650 ton afval per jaar. De SUBWAY® servetjes bijvoorbeeld, zijn van 100% gerecycled materiaal. Verder stimuleert de keten het gebruik van led-verlichting en waterbesparende kranen.

Benieuwd hoe ook de broodjes smaken? Kom langs voor een bezoek en breng gelijk je auto naar onze garage voor een onderhoudsbeurt. We zien je snel bij Tyrex!

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice