Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Tyrex product zoeken

Vul hieronder uw kenteken zodat het juist product voor uw auto kan worden gevonden.

Waarom mijn kenteken?

Trekhaken

Een aanhangwagen of caravan vervoeren kan natuurlijk niet zonder trekhaak. Bij Tyrex hebben we die in een mum van tijd aan je auto bevestigd. We kunnen dat met recht een specialisme noemen, want tegenwoordig vraagt het bevestigen van een trekhaak heel wat kennis. Dat heeft te maken met de elektronische aansluiting bij moderne auto’s, die wordt steeds geavanceerder. Gelukkig voor jou weten onze monteurs van aanpakken en is de klus zo geklaard.

Uit wat voor soort trekhaken kan ik kiezen?

Net zoals bij autobanden of velgen heb je bij trekhaken de keuze uit verschillende varianten. Je hebt hier drie soorten: de vaste trekhaak, de wegneembare trekhaak en de wegklapbare trekhaak. Hieronder leggen we ze een voor een aan je uit. 

  • Zoals de naam al doet vermoeden zit de vaste trekhaak structureel aan je auto bevestigd. Deze variant heeft een uitstekende prijs en ook de kwaliteit is formidabel.
  • De afneembare trekhaak kun je eenvoudig loskoppelen als je hem liever uit het zicht wilt hebben. Zo blijft het design van je auto behouden en ziet niemand die gekke trekhaak. Net zo makkelijk als je hem demonteert, kun je hem ook weer vastkoppelen.
  • Met een wegdraaibare trekhaak kies je voor comfort en handigheid. Je ziet hem niet, maar hij is er wel. Dat komt omdat je de kop van de trekhaak onder je auto kunt wegdraaien. Zo blijft het design van je auto intact, ook als je even geen trekhaak nodig hebt.  

Wat heb ik verder nog nodig?

Bij een trekhaak heb je ook een kabelset nodig. Afhankelijk van de benodigde hoeveelheid connecties heb je de keuze uit 7-polige en 13-polige kabels. Een 7-polige kabelset zie je vooral bij aanhangers en fietsendragers. Deze variant geeft alleen basisverlichting door. Een 13-polige set daarentegen, geeft continue stroom. Dat is bijvoorbeeld handig voor de koelkast in je caravan. Bang dat je de verkeerde koopt, hoef je niet te zijn. Onze monteurs adviseren je graag.

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice