Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Tyrex product zoeken

Vul hieronder uw kenteken zodat het juist product voor uw auto kan worden gevonden.

Waarom mijn kenteken?

Roetfilter

Een roetfilter vind je alleen maar in een dieselauto. Dit onderdeel vermindert de uitstoot van fijnstof en draagt daarmee dus bij aan een beter milieu. Een roetfilter gaat normaal gesproken een autoleven mee, waardoor je er gelukkig nauwelijks omkijken naar hebt. Toch kan het gebeuren dat je filter verstopt raakt of zelfs het loodje legt.  Gelukkig ben je bij Tyrex ben je aan het juiste adres om je roetfilter te laten checken door gekwalificeerde monteurs.

Zijn korte afstanden slecht voor mijn roetfilter?

Als je veel korte afstanden rijdt is de kans op een verstopte roetfilter veel groter. Het roet dat tijdens het rijden in je roetfilter achterblijft, moet namelijk worden verbrand. Als je alleen korte afstanden rijdt, wordt de temperatuur niet hoog genoeg en raakt je roetfilter vol.

Bij een verstopte filter heeft je auto minder vermogen en schiet het brandstofverbruik omhoog. Mocht je hier last van hebben, laat dan vooral je auto even controleren door onze experts. Afhankelijk van het type auto gaat er ook een waarschuwingslampje branden in je dashboard. Bij twijfel raden we je aan om altijd even langs te komen. Kijken is bij Tyrex altijd kosteloos!

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice