Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Zoek in ons banden assortiment

Breedte
Hoogte
Inch
Snelheidsindex
SeizoenTyrex zakelijk

Ook op de zakelijke markt staat Tyrex zijn mannetje. Laat u verassen en ontdek hoe onze mensen de zorgen van uw bedrijf uit handen nemen. Bij Tyrex Zakelijk bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende mobiliteitsoplossingen. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud of een bandenwissel. Tyrex heeft het zo voor u geregeld.

Tyrex Zakelijk biedt gunstige voorwaarden voor alle ondernemers, ongeacht de grootte van uw wagenpark. Onze klantenkring bestaat ook uit lease- en verzekeringsmaatschappijen. Met Tyrex Zakelijk houdt u de autokosten van uw bedrijf onder controle en bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Onze garage biedt service en kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Midden- en kleinbedrijf (MKB)

Als MKB’er heeft u waarschijnlijk al genoeg dingen aan uw hoofd. Daar heeft u de zorgen over uw auto-onderhoud niet graag bij. Tyrex Zakelijk biedt de oplossing. Zeg vaarwel tegen al die contante betalingen en laat het geklus aan uw auto voortaan op rekening uitvoeren. U krijgt onze factuur niet alleen per mail, maar u kunt hem ook vinden op uw Tyrex Zakelijk-account. Hier kunt heeft u meteen een overzicht met al uw reparaties en beurten. 

Zakelijke rekening aanvragen

Is uw bedrijf of instelling ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Vraag dan via het onderstaande formulier een zakelijke rekening bij ons aan. U ontvangt binnen enkele dagen via e-mail bericht van ons. 

Lease & fleet

Tyrex Zakelijk helpt leasemaatschappijen en fleetowners bij het onder controle houden van de autokosten. Onze prijzen zijn gunstig en onze manier van werken is transparant. Bij mankementen maken we altijd foto’s zodat we u kunnen laten zien wat we hebben geconstateerd.

In dat kader willen we u ook wijzen op onze online managementrapportages. Deze documenten geven u naast een actueel overzicht in de kosten van uw wagenpark, ook inzicht in trends en de ontwikkeling van uw account.

Nog geen account voor Tyrex Zakelijk? Maak dan hier een profiel aan.

Verzekeraars

Een gebarste ruit of een klein sterretje? Geen probleem, Tyrex biedt u de totaaloplossing voor autoruitreparatie- en vervanging. Uw klanten kunnen meteen bij ons terecht en we helpen hen zo snel mogelijk de weg op.

De voordelen van Tyrex Zakelijk:

  • Tyrex is aangesloten bij Glasgarant, een waarborg voor kwalitatief hoogwaardige ruitschadereparatie.
  • Uw klanten krijgen na een ruitreparatie of –vervanging levenslange garantie.
  • Bij ruitreparaties gebruiken onze ervaren en gecertificeerde autoruitspecialisten alleen harsmateriaal van Duobond.
  • Bij ruitvervanging worden exclusief originele OEM gespecificeerde kwaliteitsruiten van Pilkington gebruikt en bevestigingsmaterialen van DOW Automotive.
  • Ruitvervanging kan ook op locatie plaatsvinden. Voor deze mobiele service rekenen wij geen meerprijs.

Zakelijke rijders 

Pech gehad met de auto van de zaak? Ook als zakelijk rijder heten we u welkom bij Tyrex. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw autoservices en onderhoudsbeurten. Of het nu gaat om een bandenwissel of het vervangen van een distributieriem, onze monteurs regelen het voor u. Maak een afspraak online of kom langs bij onze garage.

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice