Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Zoek in ons banden assortiment

Breedte
Hoogte
Inch
Snelheidsindex
SeizoenOver ons

Imponeren door te verrassen. Tyrex doet net de dingen die jij als klant niet verwacht. Want zeg nu eerlijk? Een autogarage met een restaurant als wachtruimte.. heb je die veel vaker gezien?

Onze garage houdt niet alleen rekening met je auto, maar ook met jou als eigenaar. Tyrex begrijpt maar al te goed hoe vervelend het is om je wagen af te staan. Autoreparaties kosten je over het algemeen tijd, geld en de nodige kopzorgen. Laat je positief verrassen en ontdek hoe Tyrex deze problemen bij je wegneemt!

De personeelsleden van Tyrex doen alles om het jou naar je zin te maken. Een deel van hen heeft daar ervaring in opgedaan bij ATU, het autobedrijf dat tot en met 2015 over ons pand beschikte. Na het faillissement in datzelfde jaar heeft de eigenaar van Tyrex niet alleen het gebouw, maar ook de mensen van A.T.U. overgenomen.

Ecologisch en gastvrij

Maar dat is niet alles. Behalve oog voor mensen, heeft Tyrex ook aandacht voor het milieu. We sturen je niet alleen veilig de weg op, maar zorgen tegelijkertijd voor een gezondere leefomgeving. Zo worden de poetsdoeken van onze monteurs altijd gewassen en hergebruikt. Ook scheiden we onze afvalstromen en proberen we bij onze facturatie zo min mogelijk papier te gebruiken. Daar waar het kan, doen we zoveel mogelijk digitaal!

Bij onze manier van ecologische verantwoord ondernemen, krijgen we steun van bedrijven die hetzelfde doel nastreven. Voedselketen SUBWAY® is daarom een van onze belangrijkste partners. Niet voor niets heeft de eigenaar van Tyrex een restaurant van dit wereldberoemde bedrijf naast zijn autogarage laten bouwen.

Iedereen die moet wachten op zijn auto, kan hier op onze kosten een gratis drankje bestellen. Daar zit een kleine versnapering bij inbegrepen. Laat je verrassen en kom proeven wat we voor je in petto hebben. Log in op ons gratis Wifi-netwerk en ga verder waar je thuis gebleven was. Bij Tyrex hoef je geen minuut van je kostbare tijd te verspillen!

Transparant en betrouwbaar

Als we eenmaal je auto hebben bekeken, stellen we je meteen op de hoogte van onze bevindingen. Kijken is bij ons altijd gratis. En is er iets kapot? Dan laten we je precies zien wat er loos is. We sturen je per email of whatsapp een foto van het defecte onderdeel of laten je live meekijken. Onze monteurs repareren of vervangen niets zonder jouw toestemming!

Het maken van je auto vormt voor onze technici zelden een probleem. Bij Tyrex zijn alle monteurs gecertificeerd. Onze experts hebben altijd een oplossing, ongeacht het merk of type voertuig. Tegen onze klanten zeggen we dan ook graag: we hopen u voorlopig niet weer te zien! 

Tyrex Eco Autoservice
© 2023 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice