Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Zoek in ons banden assortiment

Breedte
Hoogte
Inch
Snelheidsindex
SeizoenEcologisch

Behalve sleutelen aan je auto doet Tyrex ook veel goede dingen voor het milieu. Het recyclen van auto-onderdelen en oliën is daar een voorbeeld van. We sturen je dus niet alleen veilig de weg op, maar zorgen tegelijkertijd voor een gezondere leefomgeving!

Tyrex gelooft heilig in het belang van ecologisch verantwoord ondernemen. Zo worden de poetsdoeken van onze monteurs altijd gewassen en hergebruikt. Ook scheiden we onze afvalstromen en proberen we bij onze facturatie zo min mogelijk papier te gebruiken. Daar waar het kan, doen we zoveel mogelijk digitaal.

Bij onze milieuvriendelijke aanpak krijgen we steun van bedrijven die hetzelfde doel nastreven. Voedselketen SUBWAY® is daarom ook een van onze belangrijkste partners.

Dankzij vernieuwde verpakkingen verbruikt SUBWAY® minder energie en grondstoffen. Dat scheelt binnen Europa maar liefst 650 ton afval per jaar. De SUBWAY® servetjes bijvoorbeeld, zijn van 100% gerecycled materiaal. Verder stimuleert de keten het gebruik van led-verlichting en waterbesparende kranen. 

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice