Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Zoek in ons banden assortiment

Breedte
Hoogte
Inch
Snelheidsindex
SeizoenKlantenservice

Het personeel van Tyrex staat altijd voor je in de startblokken. Op deze klantenservicepagina kun je terecht met al je vragen, reacties, complimenten en klachten. Ook vind je hier informatie over onze voorwaarden en garanties. Natuurlijk staat het je vrij om ook gezellig even langs te komen. We zien je graag verschijnen!

1. Zelfservice

Afspraak wijzigen

Wil je een afspraak aanpassen? Dat is geen enkel probleem. Je mag ons bellen (076 - 205 9990) en mailen (info@tyrex.nl), maar je kunt je wijziging ook online aan ons doorgeven. Dat gaat snel en eenvoudig. Klik op deze link en pas onze agenda aan naar jouw voorkeur!

Gegevens wijzigen

Met een Mijn Tyrex account kun je inloggen om je persoonlijke gegevens, auto-informatie en contactvoorkeuren te beheren. Je kunt veel van deze gegevens ook zelf aanpassen. Naast allerlei persoonlijke informatie is het mogelijk om nieuwe en/of extra auto’s aan je profiel toe te voegen. Klik hier om ons op de hoogte te brengen van jouw wijzigingen.

Nog geen Mijn Tyrex account? Maak er dan hier gratis een aan.

2. Voorwaarden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten tussen een klant en Tyrex.

 • Download de algemene voorwaarden van Tyrex
 • Privacy- en cookieverklaring
 • Disclaimer
 • Tyrex cookiebeleid

3. Garanties

Veiligheid staat bij Tyrex voorop. We vinden het daarom erg belangrijk dat onze klanten de garage verlaten met de allerbeste auto-onderdelen. Wij garanderen niet alleen een prima service, maar ook producten van topkwaliteit.

Klik hier om naar de garanties te gaan

Voorwaarden garanties

Je garantie geldt vanaf de aankoopdatum. Je aankoopfactuur fungeert daarbij als garantiebewijs. We vragen je altijd om de originele factuur te tonen. Als je in aanmerking komt voor garantie, wordt het product binnen de genoemde termijn vervangen. Garantieclaims kunnen alleen in behandeling worden genomen wanneer de auto en het originele aankoopbewijs bij Tyrex wordt aangeboden voor herstel.

Uitgebreide productgaranties

Bij goede service, horen natuurlijk goede garanties. Bij Tyrex ben je daarvan verzekerd. Mocht jouw onderdeel niet in het rijtje staan, informeer dan even bij onze vestiging. Je kunt ons bellen (076 - 205 9990) of mailen (info@tyrex.nl).

 •  Uitlaten

Uitlaten worden volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of doorroesten gedurende een periode van 24 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.

 • Schokdempers

Schokdempers worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd - ongeacht het aantal gereden kilometers - gedurende de periode van 36 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.

 • Banden

Banden worden voor een periode van 12 maanden tegen fabricagefouten gegarandeerd. In deze garantie wordt het verbruikte profiel verrekend.

 • Remmen

Remreparaties en het vervangen van remdelen worden volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of montagefouten gedurende een periode van 12 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum en met uitzondering van slijtage aan het frictiemateriaal.

Naast bovenstaande productgarantie, geldt bij de aanschaf van nieuwe remblokken en remschoenen levenslange garantie (geldt voor aankopen vanaf 1 oktober 2010). Dit houdt in dat bij toekomstige mankementen aan de remblokken of remschoenen Tyrex kosteloos de reparaties of vervanging verzorgt! 

Deze garantie treedt alleen in werking wanneer, op het moment van montage van de remblokken/remschoenen waarop de garantie wordt verleend, het remsysteem in goede staat verkeert.

 • Katalysatororen

Alle door Tyrex geïnstalleerde katalysatoren worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 12 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.

 • Accu’s

Alle door Tyrex geïnstalleerde accu's worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 24 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum. Op camping- en hobbyaccu's geldt een garantie van 12 maanden.

 • Autoruitvervangingen en -reparaties

Op de reparatie van een sterretje in je voorruit geeft Tyrex levenslange garantie. Ook geldt deze levenslange garantie op een ruitvervanging.

 • Unieke No-risk ruitreparatie

De kans bestaat altijd dat de ruit tijdens de reparatie scheurt. Bij Tyrex loop je als automobilist dan géén enkel risico. Wij nemen de extra kosten voor het vervangen van de gescheurde ruit gewoon voor onze rekening! Bovendien krijg je bij ons een levenslange garantie op elke ruitreparatie.

 • Trekhaken

Alle door Tyrex gemonteerde trekhaken worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 12 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.

Uw mening

Een compliment geven

Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! Onze monteurs horen het graag. Wil jij een van onze medewerkers een compliment geven? Stuur dan berichtje door een mailtje te sturen naar info@tyrex.nl of vul het onderstaande reactieformulier in.

Een klacht indienen

Een slechte ervaring met Tyrex? Wat vervelend zeg, we lossen het graag voor je op. Vertel ons wat er aan de hand is en we nemen ze snel mogelijk contact met je op.

Stuur je klacht via ons klachtformulier of per e-mail naar info@tyrex.nl. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen op je bericht te reageren. 

Hebben we je niet kunnen helpen?

Wat jammer zeg, hopelijk is je volgende ervaring met Tyrex beter. Je kunt je klacht nog voorleggen aan de Ombudsman van de Vereniging VACO.

Vereniging VACO
T.a.v. de Ombuds man
Postbus 33
2300 AA Leiden
E-mail: vaco@kcleiden.nl
Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice