Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Tyrex product zoeken

Vul hieronder uw kenteken zodat het juist product voor uw auto kan worden gevonden.

Waarom mijn kenteken?

Velgen

Iedereen rijdt graag een mooie wagen. Daar mag een mooie set velgen niet bij ontbreken. Zoals kleren de man maken, maken velgen de auto. Bij Tyrex kun je kiezen uit stalen en lichtmetalen velgen. Welke je neemt, hangt af van het seizoen en jouw persoonlijke voorkeur.

De meeste mensen kiezen voor lichtmetalen velgen in de zomer. In de wintermaanden mag het vaak wat minder sierlijk en is de stalen variant weer populair. Natuurlijk zijn lichtmetalen velgen net iets toffer, maar dat maakt ze ook wat prijziger. Onze monteurs adviseren je graag welke velgen het best bij jouw auto passen. 

Bespaar geld en kies voor een complete bandenwissel!

Voor je bij ons aanklopt, willen we je eerst even wijzen op een paar dingen. Je bent namelijk stukken goedkoper uit als je kiest voor een complete bandenwissel. In dat geval hoeven we niet eerst je wiel te strippen om daar vervolgens weer een nieuwe velg in te zetten. Met een complete bandenwissel zijn we sneller klaar en hoeven we ook niet je auto uit te balanceren. Daar komt nog eens bij dat de kans op schade aan je banden stukken minder is. 

Kan ik velgen combineren met wieldoppen?

Bij de aanschaf van velgen kun je ook kiezen voor een set wieldoppen. Een wieldop is een ronde schijf van kunststof of metaal die op een stalen velg of wiel kan worden gemonteerd. De bouten waarmee het wiel aan de auto is gemonteerd, worden daarmee helemaal onzichtbaar. Het kan zijn dat je dit veel mooier vindt. Wieldoppen zijn alleen mogelijk bij stalen velgen.

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice