Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Zoek in ons banden assortiment

Breedte
Hoogte
Inch
Snelheidsindex
SeizoenWinterbanden

Niet alleen jij, maar ook je auto moet worden aangekleed voor de winter. Dat is niet verplicht, maar we raden het je wel aan. Daarom willen we je graag attenderen op onze winterbanden. Die zijn speciaal gemaakt zijn voor de natte en koude

weersomstandigheden zoals we die in Nederland kennen. Door het speciaal ontwikkelde profiel en de rubbersamenstelling heb je meer grip en sta je sneller stil als het glibberig wordt. We raden je aan om op winterbanden te rijden bij temperaturen onder de 7°C. 

  • Winterbanden hebben lamellen, dat zijn soort zaagtandjes. Hierdoor heb je veel meer grip en blijft je band flexibel bij koud weer.
  • Je banden hebben nauwelijks last van sneeuw, regen en hagel. Ook van al het overtollige vuil ben je veel sneller verlost.
  • In tegenstelling tot de zomerband bestaat een winterband voor een groot deel uit natuurrubber. Dit maakt hem iets duurder, maar ook veel veiliger bij koud weer.
  • Met winterbanden is je remweg korter en neemt de kans op ongelukken af.
  • Laat je niet verrassen. Het kan zomaar gebeuren dat je de auto ook in de ochtend of avond nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het wegbrengen van de kinderen naar school. 

Benieuwd welke winterbanden geschikt zijn voor jouw auto? Voer dan hieronder je kenteken in of kom langs bij onze garage. We helpen je graag op weg.

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice