Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Tyrex All-in APK keuring

Vul je kenteken in en controleer direct jouw APK-vervaldatum.

Waarom mijn kenteken?

APK + Grote beurt

Laat je auto uitgebreid onder de loep nemen en kies voor een grote beurt bij Tyrex. Onze gekwalificeerde monteurs controleren je wagen op 95 belangrijke punten. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de staat van je remsysteem en de conditie van je filters. Ook vullen we de ruitensproeier- en koelvloeistof bij. Omdat transparantie bij ons voorop staat, krijg je altijd een inspectieformulier mee naar huis. Zo kun je precies nalopen wat we hebben gedaan en weet je precies hoe jouw auto er voor staat.

Je auto is meestal toe aan een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer. De meeste wagens geven zelf een melding op het dashboard als het zover is.

Nog wat andere dingen die we voor je doen bij een grote beurt:

  • filters en bougies checken
  • controleren van je accu en schokdempers
  • kijken of je distributieriem vervangen moet worden

Wat betaal ik voor een grote beurt?

Bij Tyrex heb je al een grote beurt inclusief een APK-keuring vanaf €346,-. Helaas kunnen de prijzen van onderhoudsbeurten per auto sterk verschillen. Dit komt doordat de prijs van een onderhoudsbeurt afhangt van het soort olie dat je auto nodig heeft in combinatie met het aantal cilinders.

Omdat Tyrex je nooit voor verrassingen laat staan, maken we altijd een prijsopgave voor je. Die is op maat gemaakt en dus helemaal toegespitst op jouw auto. Ook als er iets vervangen of gerepareerd moet worden, laten we je dat vooraf weten. Wij veranderen niets aan jouw auto, zolang jij ons geen toestemming geeft!

Tyrex Eco Autoservice
© 2024 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice