Tyrex Eco Autoservice
 
Tyrex Eco Autoservice
076 - 205 99 90

Tyrex product zoeken

Vul hieronder uw kenteken zodat het juist product voor uw auto kan worden gevonden.

Waarom mijn kenteken?

Accu

33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een kapotte accu. Je kunt deze problemen voor zijn door op tijd langs te komen bij Tyrex. Een bekend voorteken van een kapotte accu is een motor die lastig op gang komt. Mocht je dit bekend in de oren klinken, wip dan vooral even langs bij onze garage. Onze monteurs helpen je graag verder. Een afspraak maken is niet nodig en een check is helemaal gratis.

Hoe lang gaat mijn accu mee?

Gemiddeld gaat een accu 6 jaar mee. Als je veel korte ritten maakt, is deze levensduur aanzienlijk korter. Mocht je twijfelen over de staat van jouw accu, kom dan gerust langs. Tyrex levert topmerken als Bosch, Wilco, VMF en Varta tegen scherpe prijzen. Als je bij ons aanklopt voor een kleine of grote beurt, inspecteren we ook gelijk je accu.

Lever je oude accu in

Omdat Tyrex een ecologisch bedrijf is, zetten we je kapotte accu niet zomaar bij het oud vuil. Net zoals bij zowat alle overige auto-onderdelen laten we de accu ophalen en verwerken door een milieuvriendelijk bedrijf. We vragen je daarom altijd om je oude accu bij ons in te leveren.

Tyrex Eco Autoservice
© 2023 Tyrex Eco Autoservice, alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring en Disclaimer
Tyrex Eco Autoservice